Vacature Projectmanager Engineering

Onze projecten worden gekenmerkt door het streven naar absolute perfectie binnen een vaststaand tijdsbestek en budget. Voor de afdeling systemen en techniek zoeken wij een projectmanager.

Waar kom je terecht?

Kroes Marine Projects is gevestigd in Joure. De professionals, met een technische achtergrond, verstaan hun vak en werken aan engineering projecten in de jacht- en scheepsbouw.

De bedrijfscultuur is te kenmerken als informeel, open en gericht op kwaliteit en resultaat. De platte organisatiestructuur draagt bij aan korte lijnen, flexibiliteit en ruimte voor informeel overleg.

Hoe ziet je werkdag eruit en wat breng je mee?

Je begint de werkdag met een overleg op de werf. Met de klant bespreek je de voortgang en status van het project. Je signaleert mogelijke onderwerpen die nog aandacht nodig hebben en bespreekt dit met de opdrachtgever. Weer terug op kantoor schiet een collega je aan met een technisch inhoudelijke vraag. Je bereidt vervolgens het wekelijks overleg voor dat je zo meteen hebt met de collega’s uit het projectteam. Dit overleg is ervoor om updates en wijzingen aangaande het project uit te wisselen. Aan het eind van de werkdag kijk je in de agenda en zie je dat je morgen een evaluatie hebt van een project dat onlangs is opgeleverd. Je treft alvast je voorbereiding en rondt dan de werkdag af.

Als projectmanager beschik je vanzelfsprekend over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk en een professionele houding.  Je werkt graag gestructureerd. Jij verdiept je in de klantwensen en wordt blij van het organiseren en coördineren van diverse activiteiten die horen bij het tijdig opleveren van het project. Dit vraagt daadkracht, leiderschap en doorzettingsvermogen.

Samenwerken gaat je goed af en je hebt oog voor je teamleden en wat zij nodig hebben om hun werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Je beschikt over minimaal een HBO diploma in werktuigbouwkunde/scheepsbouwkunde, enige werkervaring in deze rol en in het vakgebied is een pré. Je bent bereid om zo nodig op locatie te werken. Je beschikt over basiskennis van CAD pakketten zoals bijvoorbeeld AutoCad (P&ID), Siemens NX, Shipconstructor, Cadmatic.

Wat wij jou bieden?

Een baan met verantwoordelijkheden en ruimte voor het nemen van initiatieven. De mogelijkheid om te werken in een enthousiast team met betrokken professionals, waar regelmatig ruimte is voor een informele borrel of bedrijfsuitje. Naast een marktconform salaris, een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en vakantiedagen, is deels thuiswerken mogelijk en zijn er flexibele aanvangstijden.​

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of wil je eens vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op  met Kor-Marten Lok, T: 0513-418400.

Zie jij je al werken in een klein team aan verschillende projecten in een rol als projectmanager?

Stuur je sollicitatie naar info@kroesmarineprojects.nl   

Categorieën

Recente berichten

Volg ons

Over Kroes Marine Projects

Uw partner voor scheepsbouwkundige projecten als het gaat om toekomstigbestendige ontwerpen, onderzoek & ontwikkeling, hoogwaardige engineering en projectmanagement op locatie. Voor werven en particulieren!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen en laatste nieuws.