Over ons

Kroes Marine Projects

Al 18 jaar een betrouwbare partner

Kroes Marine Projects ondersteunt zowel werven als particulieren in ieder stadium van het ontwikkelingstraject van zowel nieuwbouw als refit-projecten. Door onze complete dienstenpakket van toekomstig bestendig ontwerpen, onderzoek en ontwikkeling, hoogwaardige engineering tot projectmanagement op locatie waarborgen wij korte en efficiënte bouwtijden en duurzame schepen.

Kroes Marine Projects is sinds achttien jaar een vaste partner voor zowel gerenommeerde (super)jachtbouwers als commerciële scheepswerven en reders in Noord-Europa. We werken ook veelvuldig samen met private klanten, externe ontwerpers, makelaars en managementinstanties, regionale partners en overheidsinstanties.

Onze mensen

Maak kennis met ons team!

Bij Kroes Marine Projects werken mensen met passie. Passie voor het ontwerpen, het bouwen en de engineering van schepen en scheepsbouwkundige projecten. Samen bieden we een compleet dienstenpakket voor de scheeps- en jachtbouwindustrie. We doen dat van initieel ontwerp en onderzoek tot engineering en bouwbegeleiding. Onze hoogwaardige engineeringsexpertise vormt de basis voor schepen en jachten die voldoen aan de eisen van vandaag én de toekomst.

Onze filosofie

Hier staat Kroes Marine Projects voor!

Wij werken samen aan scheepsbouwkundige projecten. Projecten waar we trots op zijn. Waar we met volle, verenigde kracht aan werken! Want een project komt altijd samen tot stand. Samen met u, met onze relaties en onze engineers. Dat is Kroes Marine Projects.

Onze partners

Een vertrouwde relatie

Wij werken samen. Om zo tot de beste resultaten te komen. Want samen kom je verder dan alleen. Vertrouwd, persoonlijk en betrokken. Zo werken we bij Kroes Marine Projects. Sluit u zich ook aan?

Actueel

Bekijk alle berichten
Kroes Marine Projects zoekt versterking!
20 mei 2024

Kroes Marine Projects zoekt versterking!

We hebben momenteel een aantal vacatures. Graag horen we van je wanneer je meer zou willen weten!

Learn more
Whitepaper: Ombouw emissiearme garnalenkotters
4 november 2021

Whitepaper: Ombouw emissiearme garnalenkotters

Studie naar ombouw van garnalenkotter ZK 14

Learn more